Meet the team

Ons team bestaat uit vijf professionele, bevlogen personal trainers die zich graag volledig storten op jou. Figuurlijk dan hè! Wij gaan voor persoonlijke aandacht en zorgen dat jij met een glimlach en met een voldaan gevoel onze club verlaat.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op of kom gezellig een keer langs. Wij vertellen je graag, onder het genot van een kopje koffie of thee, over onze werkwijze en wat we voor jou kunnen betekenen.

TEAMPAGINA_WEBSITE
Freek Lodeweges – Founder

ViMotion staat voor vitaliteit en beweging. In de breedste zin van het woord. Een exclusieve gym voor Personal Training met aandacht voor jou! Wij maken van fitness een beleving en we maken het werken aan een gezonde en bewuste leefstijl leuk!

TEAMPAGINA_WEBSITE3
Jeffrey Te Selle – Personal Trainer

‘Let’s cross the line together

Ik ben sinds 2018 Personal Trainer en wát heb ik een mooi vak: dagelijks samen met mensen werken aan een betere leefstijl! Door een gezonde en bewuste leefstijl leuk te maken, helpen we bij ViMotion onze klanten duurzaam verder. Het is super om te zien dat mensen zich gezonder, fitter en sterker voelen door regelmatig te trainen.

Voor mijzelf is sporten altijd een onderdeel van mijn leven geweest. Mijn ouders zijn beiden heel sportief en dus groeide ik ermee op. Mijn vader is docent lichamelijke opvoeding en mede daardoor wist ik al vrij vroeg dat ik ook iets in de sportbranche wilde doen.

Naast het sporten is de BBQ een grote hobby van me. Ik leg er graag een stukje kip of vis op, samen met wat groente. Maar ook bij mij gebeurt het natuurlijk wel eens dat ik iets te veel vlees eet… Je snapt: het is dus maar goed dat ik graag beweeg! Mijn favoriete workout is er één waar alles in zit: een mooie WOD met kracht én conditie.

In mijn vrije tijd ben ik vooral vader van onze dochter Maud, klus ik in en om ons huis en als er dan nog wat tijd over blijft, dan ben ik op het voetbalveld te vinden. Lekker even uitrazen!

TEAMPAGINA_WEBSITE2
Jafeth Tanate – Personal Trainer

‘A huge smile on my face, that’s how I roll

Sinds 2017 ben ik Personal Trainer bij ViMotion. Ik vind het ontzettend mooi dat mijn passie mijn werk is geworden: bewegen en fitheid hebben altijd centraal gestaan in mijn leven. Voetbal speelde daar een grote rol in; dit doe ik namelijk al vanaf mijn 5e. Daarnaast heb ik veel aan fitness, crossfit en tennis gedaan. Ik sport niet alleen om fit te blijven, maar ook omdat bewegen bijdraagt aan mijn welzijn.

Bewegen is wat mij betreft een middel om te werken aan persoonlijke doelstellingen op het gebied van fitheid, mobiliteit, gezondheid en vitaliteit. Ik heb al vaak mogen ervaren dat mensen progressie boekten in hun leven door een juiste balans tussen voeding en trainingen te vinden. Bewegen draagt bij aan een fitte, healthy & happy lifestyle. Een levensstijl waarbij je balans hebt tussen bewegen, gezondheid en – natuurlijk! – genieten. Ik gun dat iedereen!

TEAMPAGINA_WEBSITE4
Mark Engberink – Personal Trainer

‘Move better and have FUN

Sinds een aantal jaren werk ik als Personal Trainer. Daarvoor was ik voetballer en stond mijn leven in het teken van trainen en gezond leven. Door blessures zat ik regelmatig bij de fysio en daar heb ik veel geleerd over het lichaam. Tijdens mijn opleiding voor Personal Trainer, maar ook door sportmassage en mijn stage bij de voetbalacademie van FC Twente deed ik nog veel meer kennis op over training geven én het menselijk lichaam. Met deze basis zorg ik dagelijks voor die ‘sweat & smile’ bij ViMotion.

Natuurlijk probeer ik niet om jou als een topsporter te laten leven. Dat doe ik zelf ook niet meer!  Maar elk stapje richting een gezondere levensstijl is er één. Ik geniet ervan als mensen merken dat trainen en gezonder leven écht voordelen heeft. Zoals een rug die minder pijn doet of met meer gemak je wekelijkse rondje hardlopen volbrengen.

Vanuit mijn topsportleven heb ik wel wat gewoontes overgehouden, zoals een goede nachtrust van 8 uurtjes. En ja, ook ik heb guilty pleasures: de laatste tijd eet ik vaak roggebrood met een (te) dikke laag cashewpasta. Alleen de pure hagelslag de ik er nog bovenop deed was een slechte gewoonte die ik heb moeten afleren…

Suzanne Lindeman – Personal Trainer

‘If there’s a will, you can achieve anything you want : )

Mijn ViMotion avontuur startte in 2020. Maar al voor ik gecertificeerd Personal Trainer was, lag mijn hart al bij het begeleiden van anderen. Ik gaf namelijk al een tijdje groepstrainingen (o.a. kickboksen) bij een sportschool en daar waar een ander tijdens zijn of haar werk als fitnessinstructeur een kopje koffie dronk aan de bar, haalde ik mijn voldoening uit het begeleiden van diegene die het lastig vonden om zelf hun doelen te behalen of motivatie vast te houden. De stap naar personal training was voor mij dus een hele logische!

Het geeft mij veel voldoening om jou te motiveren om net dat éne stapje extra te zetten. Ook omdat sporten onder begeleiding wat mij betreft over veel meer dan alleen het sportieve resultaat gaat. De visie van ViMotion sluit daar perfect bij aan. Wij helpen je met je trainingsroutine én gezonde voeding. Daar waar wij kunnen, helpen wij je ook met andere zaken binnen jouw leefstijl.

Mijn levensmotto is een combinatie van een aantal zaken die ik belangrijk vind: blijf leren, be nice en breng zoveel mogelijk tijd door met je dierbaren!