Meet the team

Ons team bestaat uit professionele en bevlogen personal trainers die zich graag volledig storten op jou. Figuurlijk dan hè! Wij gaan voor persoonlijke aandacht en zorgen dat jij met een glimlach en met een voldaan gevoel onze club verlaat.

Wil je meer weten? Neem gerust contact op of kom gezellig een keer langs. Wij vertellen je graag, onder het genot van een kopje koffie of thee, over onze werkwijze en wat we voor jou kunnen betekenen.

TEAMPAGINA_WEBSITE
Freek Lodeweges – Founder

ViMotion staat voor vitaliteit en beweging. In de breedste zin van het woord. Een exclusieve gym voor Personal Training met aandacht voor jou! Wij maken van fitness een beleving en we maken het werken aan een gezonde en bewuste leefstijl leuk!


Floris Ladrak – Personal Trainer

Ooit geïnfecteerd door het fitnessvirus en alles wat te maken heeft met leefstijl en voeding. ‘Learn for life‘ & ‘practice what you preach‘ zijn mijn eigen motto’s. En voor mijn klanten ben ik maar met een ding bezig: realize results!

TEAMPAGINA_WEBSITE2
Jafeth Tanate – Personal Trainer

‘A huge smile on my face, that’s how I roll

Sinds 2017 ben ik Personal Trainer bij ViMotion. Ik vind het ontzettend mooi dat mijn passie mijn werk is geworden: bewegen en fitheid hebben altijd centraal gestaan in mijn leven. Voetbal speelde daar een grote rol in; dit doe ik namelijk al vanaf mijn 5e. Daarnaast heb ik veel aan fitness, crossfit en tennis gedaan. Ik sport niet alleen om fit te blijven, maar ook omdat bewegen bijdraagt aan mijn welzijn.

Bewegen is wat mij betreft een middel om te werken aan persoonlijke doelstellingen op het gebied van fitheid, mobiliteit, gezondheid en vitaliteit. Ik heb al vaak mogen ervaren dat mensen progressie boekten in hun leven door een juiste balans tussen voeding en trainingen te vinden. Bewegen draagt bij aan een fitte, healthy & happy lifestyle. Een levensstijl waarbij je balans hebt tussen bewegen, gezondheid en – natuurlijk! – genieten. Ik gun dat iedereen!

TEAMPAGINA_WEBSITE4
Mark Engberink – Personal Trainer

‘Move better and have FUN

Sinds een aantal jaren werk ik als Personal Trainer. Daarvoor was ik voetballer en stond mijn leven in het teken van trainen en gezond leven. Door blessures zat ik regelmatig bij de fysio en daar heb ik veel geleerd over het lichaam. Tijdens mijn opleiding voor Personal Trainer, maar ook door sportmassage en mijn stage bij de voetbalacademie van FC Twente deed ik nog veel meer kennis op over training geven én het menselijk lichaam. Met deze basis zorg ik dagelijks voor die ‘sweat & smile’ bij ViMotion.

Natuurlijk probeer ik niet om jou als een topsporter te laten leven. Dat doe ik zelf ook niet meer!  Maar elk stapje richting een gezondere levensstijl is er één. Ik geniet ervan als mensen merken dat trainen en gezonder leven écht voordelen heeft. Zoals een rug die minder pijn doet of met meer gemak je wekelijkse rondje hardlopen volbrengen.

Vanuit mijn topsportleven heb ik wel wat gewoontes overgehouden, zoals een goede nachtrust van 8 uurtjes. En ja, ook ik heb guilty pleasures: de laatste tijd eet ik vaak roggebrood met een (te) dikke laag cashewpasta. Alleen de pure hagelslag de ik er nog bovenop deed was een slechte gewoonte die ik heb moeten afleren…

Martijn de Olde – Personal Trainer

Ellery Cairo – Personal Trainer

Emma Heskamp – Personal Trainer

    Neem vrijblijvend contact op

    Je wil weten wat de mogelijkheden zijn? Is Personal Training iets voor jou? Je wil je fitter en energierijker voelen, de dag aanvallen! Stuur ons een bericht en kom snel langs voor een kennismakingsgesprek. Wil je direct iets weten, stuur ons dan simpelweg een Whatsapp met behulp van onderstaande button!

    Navigatie
    WhatsApp chat