It’s all about you

Onze Personal Training Club

Wij fitnessen niet. Wij trainen. 45 minuten lang. Jij met je eigen trainer. Muziek op de achtergrond. Even tijd voor jezelf in een inspirerende omgeving met een kundige en bevlogen trainer bij de beste Personal Training Club in Enschede/Boekelo. Het resultaat: ‘Sweat & Smile’.

Resultaatgericht. Heldere doelen. Effectief. Persoonlijk. De trainers van ViMotion brengen jou waar je wilt zijn. Wij streven naar duurzame resultaten die gericht zijn op fitheid en gezondheid.

Doelen en motieven

Iedereen heeft zijn of haar eigen doelen en motieven. Van afvallen tot het verkrijgen van een superfit en ‘strak’ lichaam. En van het oplossen van lichamelijke klachten tot sportieve prestaties, zoals bergen beklimmen of het lopen van marathons. Erg divers, spannend en persoonlijk. Wij snappen dat en we love it! Mocht het overigens even tegenzitten, dan staan wij voor je klaar. Bedenk dat de meeste klanten bij aanvang, meer dan 15 jaar niet hebben gesport. ‘We got your back!’

Coaching op gedragsverandering

Onze motto is ‘realize results’. Dat is uiteindelijk ook hetgeen waarvoor je komt. Verwacht echter geen ViMotion wondermiddel. Je zult het uiteindelijk zelf moeten doen. Maar een belangrijk onderdeel van onze begeleiding is dat wij coachen op gedragsverandering. Wij kunnen je wel goed bijstaan en dat doen wij ook. Op een manier dat sporten en bewust leven voor jou een ‘way of life’ wordt. Naast dat we heerlijke trainingen geven, helpen wij je ook met voeding en eventuele andere leefstijl-factoren. Wij leveren maatwerk en houden tegelijk rekening met jouw werk en sociale leven. Het is namelijk pas werkbaar – en vol te houden – als het ook leefbaar is. En dat is voor iedereen net even weer anders.

    Neem vrijblijvend contact op

    Je wil weten wat de mogelijkheden zijn? Is Personal Training iets voor jou? Je wil je fitter en energierijker voelen, de dag aanvallen! Stuur ons een bericht en kom snel langs voor een kennismakingsgesprek. Wil je direct iets weten, stuur ons dan simpelweg een Whatsapp met behulp van onderstaande button!

    Navigatie
    WhatsApp chat