Onze Personal Training Club

Wij fitnessen niet. Wij trainen. 45 minuten lang. Jij met je eigen trainer. Muziek op de achtergrond. Even tijd voor jezelf in een inspirerende omgeving met een inspirerende trainer bij de beste Personal Training Club in Enschede / Boekelo. Uitkomst: ‘Sweat & Smile’.

Result driven. Evidence based. Personal. De trainers van ViMotion brengen jou waar je wilt zijn. Wij streven naar duurzame resultaten die gericht zijn op fitheid en gezondheid.

Doelen en motieven

Iedereen heeft zijn of haar eigen doelen en motieven. Van afvallen tot het verkrijgen van een super fit en ‘strak’ lichaam. En van het oplossen van lichamelijke klachten tot sportieve prestaties zoals bergen beklimmen of het lopen van marathons. Erg divers, spannend en persoonlijk. Wij snappen dat en daar houden we van! Mocht het overigens even tegenzitten, staan wij voor je klaar! Bedenk dat de meeste beginnende klanten van ons, meer dan 15 jaar niet heeft gesport. ‘We got your back!’

Coaching op gedragsverandering

Onze motto is ‘ realize results’. Dat is ook uiteindelijk ook hetgeen waarvoor u komt. Verwacht echter geen ViMotion wondermiddel. U zult het uiteindelijk zelf moeten doen. Maar een belangrijk onderdeel van onze begeleiding is dat wij coachen op gedragsverandering. Wij kunnen u wel goed bijstaan en dat doen wij ook. En naast dat we de meest heerlijke fitness trainingen geven, helpen wij ook met voeding en eventuele andere leefstijlfactoren. Wij leveren maatwerk en houden tegelijk rekening met uw werk en sociale leven. Het is namelijk pas werkbaar als het ook leefbaar is. En dat is voor iedereen net even weer anders.