Personal Trainer Haaksbergen

Ben je op zoek naar een personal trainer in Haaksbergen? Vanuit onze personal trainings club in Boekelo/Enschede kunnen wij je helpen je doel te bereiken door deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht. Wij fitnessen niet. Wij trainen. 45 minuten lang. Jij met je eigen trainer. Muziek op de achtergrond. Even tijd voor jezelf in een inspirerende omgeving met een inspirerende trainer bij een Personal Training Club die zijn vak verstaat. Uitkomst: ‘Sweat & Smile’.

Resultaat gericht. Persoonlijk. Plezier. De trainers van ViMotion brengen jou waar je wilt zijn. Zij streven altijd naar duurzame resultaten die gericht zijn op fitheid en gezondheid.

Iedereen heeft zijn of haar eigen doelen en motieven. Van afvallen tot het verkrijgen van een super fit en ‘strak’ lichaam. En van het oplossen van lichamelijke klachten, zoals onderrugklachten, tot sportieve prestaties zoals het beklimmen van bergen, het lopen van marathons of het rijden van paardenconcours. Erg divers, spannend en persoonlijk. Wij snappen dat en daar houden we van! Bedenk ook dat de meeste beginnende klanten van ons, meer dan 15 jaar niet heeft gesport. ‘We got your back!’

Niet alleen Personal Training, ook Personal Aandacht.

over-ons Vimotion Personal Trainer

Ons motto is ‘realize results’. Dat is ook uiteindelijk ook hetgeen waarvoor u komt. Verwacht echter geen ViMotion wondermiddel. Wij helpen, maar u zult het uiteindelijk zelf moeten doen. Maar een belangrijk onderdeel van onze begeleiding is dat wij coachen op gedragsverandering. Wij kunnen u goed bijstaan en dat doen wij ook. En naast dat we de meest heerlijke fitness trainingen geven, helpen wij ook met voeding en eventuele andere leefstijlfactoren. Wij leveren maatwerk en houden tegelijk rekening met uw werk en sociale leven. Het is namelijk pas werkbaar als het ook leefbaar is. En dat is voor iedereen net even weer anders.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt ons altijd bellen, mailen of Whatsappen om een keer langs te komen voor een intake. Vanuit Haaksbergen is onze personal trainings club namelijk slechts 10 minuutjes rijden.