Re-size: leerzaam én duurzaam afvallen

Gepubliceerd op:

Re-size: leerzaam én duurzaam afvallen

Begon jij 2020 vol goede moed en dito voornemens? Tanden op elkaar, streng zijn voor jezelf en de gezellige decembermaand achter je laten? Helaas sluipt met de waan van de dag, ook je oude voedingspatroon er zo weer in. En laten we wel wezen, van hongerlijden word je doodongelukkig. Kan dat anders? Afvallen door bewust te eten, zonder honger en zonder crash-dieet? Zeker wel! Met het Re-size programma bieden we je 4 weken lang een unieke combinatie tussen sport en voeding. Geen quick-fix met terugval, maar een leerzame en effectieve periode waarin we zowel jouw lichaam als geest aan het werk zetten. Time to Re-size!

Nadeel van een crash-dieet
Natuurlijk kun je jezelf een korte periode uithongeren, zodat de kilo’s eraf vliegen. Effectief? Voor even wel, ja. Prettig? Waarschijnlijk niet. Duurzaam? Zeker niet! Het nadeel van een crash-dieet is dat de kilo’s er zo weer aan zitten, wanneer je je vertrouwde voedingspatroon weer oppakt. Daarom kiezen wij voor een programma, waarbij je zelf weer de keuken in gaat (geen stress, ook jij kunt dit!), aan de slag gaat met voeding, leert hoe je bewust eet, voldoende eetmomenten houdt én – niet te vergeten – lekker sport

Wat is Re-size
Met het Re-size programma krijg je van ons vier weken lang een ‘menu’ per dag. Je hoeft het niet zelf te verzinnen dus. Het voedingsadvies dat je krijgt, is persoonlijk en op maat gemaakt aan de hand van onder andere lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon.
Met dit menu op maat heb je voldoende eetmomenten per dag en leer je niet alleen wat en hoeveel je kunt eten, maar doe je ook kennis op. Kennis zodat je na 4 weken eenvoudig keuzes maakt, die ervoor zorgen dat je dusdanig blijft eten, dat je niet aankomt. Dankzij de samenstelling van de menu’s ervaar je wat gezonde voeding doet voor je energieniveau, maar bijvoorbeeld ook voor je huid en voor hoe je slaapt, of beter gezegd hoe je wakker wordt!

Afvallen zonder honger
In principe hoef je tijdens de Re-size periode geen honger te lijden. We vermoeien je ook niet met moeilijke recepten, waar je na een drukke werkdag geen tijd voor hebt. Je kookt met ingrediënten die in elke supermarkt verkrijgbaar zijn en die je altijd in huis kunt hebben. Niet lastig, ingewikkeld of duur. Gewoon puur en voedzaam. Doordat je je menu per week ontvangt, haal je makkelijk en tijdig alle boodschappen in huis. Je hebt geen honger, maar eet regelmatig, gezond en gevarieerd.

Begeleiding tijdens Re-size
Tijdens je Re-size periode blijf je lekker een paar keer per week sporten. Wij begeleiden je daarbij en houden rekening met je energieniveau. Vind je het toch een uitdagende periode, dan staan we natuurlijk voor je klaar met tips en een luisterend oor. We denken mee als je een keer buiten de deur ‘moet’ eten en hoe je het combineert met je werk en met familieleden die ‘gewoon’ eten. Wat dat laatste betreft: inspireer ze gerust met de lekkere maaltijden die jij tijdens de Re-size eet. Met wat kleine aanpassingen hoeven ze namelijk niet heel veel anders te eten, dan dat jij doet! One happy healthy family!

Het effect van Re-size
Na 4 weken ben je een paar kilo lichter. Je zult merken dat je ook cm’s verliest en dat je nieuwe patroon een positief effect heeft op je energieniveau. In die 4 weken heb je geen dieet gevolgd, maar een nieuwe lifestyle aangeleerd wat voeding betreft. Ga je weer ‘gewoon’ eten na 4 weken, dan val je eenvoudig terug op de maaltijden uit je Re-size menu, bedenk je daar zelf varianten op of eet je na een iets te gezellig weekend weer een paar dagen volgens je Re-size voedingsadvies. Zo houd je eenvoudig de balans en geniet je dus heel lang van het resultaat.

Benieuwd wat Re-size voor jou kan doen? Meld je dan aan bij je trainer en start wanneer jij wilt met je nieuwe lifestyle. Sport je niet bij ViMotion, maar wil je toch graag deelnemen aan het Re-size programma? Geen probleem! Mail dan naar info@vimotion.nl.