Susan Ladrak, Manager Engineering

Testimonials

Wij kunnen je zelf van alles vertellen over ons en onze werkwijze maar onze beste ambassadeurs zijn natuurlijk onze klanten en deze laten we graag aan het woord:

Tom Brouwer

Tom Brouwer Advocaat en ondernemer

"Deskundig, no-nonsens en opgewekt, zo zou ik de trainers van ViMotion omschrijven. Vakmensen die je op een verantwoorde wijze begeleiden en je helpen bij het bereiken van reële doelen. Dit alles ook nog eens in een stimulerende en fraaie omgeving."

Hein de Bont

Hein de Bont Chef de Clinique en tandarts

“Al jaren start ik twee keer in de week mijn werkdag op een steeds weer unieke manier: zeer professionele, kundige en gevarieerde persoonlijke training bij ViMotion!”

Susan Ladrak

Susan Ladrak Manager engineering

"Iedere week geniet ik van een unieke, uitdagende training onder deskundige en zeer motiverende begeleiding bij ViMotion. Dit houdt me fit en geeft me energie."

 

    Neem vrijblijvend contact op

    Je wil weten wat de mogelijkheden zijn? Is Personal Training iets voor jou? Je wil je fitter en energierijker voelen, de dag aanvallen! Stuur ons een bericht en kom snel langs voor een kennismakingsgesprek. Wil je direct iets weten, stuur ons dan simpelweg een Whatsapp met behulp van onderstaande button!

    Navigatie
    WhatsApp chat