Personal Video Training

Nieuw?

Dan raden wij je aan om een Try-out pack van 3 sessies te nemen voor maar €30.- Dan kun je even in komen en met je Personal Trainer online afstemmen.

Aanmelden?

Aanmelden is simpel. Je stuurt een bericht met je eigen telefoon naar 06-43430500. Je vermeld je volledige naam, je pakket voorkeur en je training voorkeurstijden (van maandag t/m vrijdag) en vanaf daar nemen wij het van je over. Een van onze Personal Trainers zal contact met je opnemen om je eerste Personal Videotraining samen in te plannen. Voordat je eerste training begint, ontvang je van ons een Tikkie met het verzoek te betalen voor je eerste sessie.

Pay and play – geen contracten

30 min Personal Video Training

TRY-OUT pakket van 3 sessies €30,- (€10,- per sessie)

Single PVT €35,- (€35,- per sessie)

3 PVT-pack €90,-  (€30,- per sessie)

7 PVT-pack €189,-  €27,-  per sessie)

15 PVT-pack  €375,- (€25,- per sessie)

 

De eerste keer

We raden je aan om de ruimte zo in te richten dat je minimaal 2 bij 2 meter vrije ruimte hebt. Een grote handdoek en een flesje water bij de hand is handig. En mocht je in bezit zijn van een fitnessmatje, dan kun je die ook gebruiken.

Zet de telefoon of tablet op ongeveer 3m afstand, waarbij je rekening moet houden dat je Personal Trainer jou helemaal kan zien. Bluetooth oordopjes zijn erg handig, maar je kunt ook de luispreker van je telefoon of tablet gebruiken. Vergeet ook niet je telefoon of tablet van te voren op te laden.

Wat trek je aan?

Lekkere sportkleding of je huispak. Waar jij je lekker in voelt. Je bent immers gewoon thuis.

Ik heb zelf materiaal

Top! Geef het door aan jouw trainer en hij of zij zal daar rekening mee houden. Heb je zelf suggesties of voorkeuren van training? Schroom niet om ze door te geven. Het is immers Personal Training.

 

De zes voordelen van Personal Videotraining:

Je hebt een professional die jou traint

Er is interactie (wat leuk is, maar ook handig mocht je vragen hebben)

Je weet zeker dat je gaat trainen, je hebt immers een afspraak

Je huisgenoten kunnen ook deelnemen

Je hoeft niet na te denken over hetgeen je gaat doen.

Je bespaart enorm veel tijd. Een sessie duurt maximaal een half uur.