Werkwijze

Onze unieke, hippe en industriële trainingsomgeving weerspiegelt een gedeelte van onze visie. Wij zijn niet je gemiddeld, 13 in dozijn, sportschool of personal training studio. Wij houden ervan om alles net even anders te doen. Onder andere door van fitness een ware beleving te maken. En door het werken aan een gezonde en bewuste leefstijl leuk te maken en met veel aandacht voor onze klanten.

Wat kun je van onze personal training verwachten?

Wij vragen je om eens een half jaar serieus met jezelf aan de slag te gaan. Bewust en actief in het leven staan. Bewust en gezond met je voeding bezig te zijn. Minimaal twee keer per week sporten. Zie je het al voor je?

Wij helpen je met het actieve, je fitness routine,  en gezonde voeding. Daar waar wij kunnen helpen wij je ook met andere zaken binnen jouw leefstijl. Maar je zult er ook zelf mee aan de slag moeten gaan. Waar word jij gelukkig van en wat maakt dat jij iedere dag vol energie uit bed stapt?

Iedere maand kijken we waar we staan ten opzichte van jouw doelstelling en stellen we je onze speciale, doch simpele vier vragen. Zo brengen we jou verder naar een gezonde en fitte leefstijl. De uitkomst na zes maanden zal voor jou super zijn! Je zult merken dat je veel fitter, actiever en bewuster in het leven staat. Je vitaliteit is enorm gestegen.

Sweat & Smile

Wij werken vanuit het idee dat er voor jou na de zes maanden ook maar twee opties mogelijk zijn. Je bent super tevreden, je gaat het zelfstandig onderhouden en je verteld iedereen hoe geweldig het was of je bent super tevreden en we zien je iedere week weer terug. Andere opties zijn er niet.

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen, neem dan snel contact met ons op. Je kunt ons bereiken via de mail, telefonisch of stuur ons simpelweg een appje. Onze trainingsclub in Enschede/Boekelo is goed bereikbaar vanuit diverse plaatsen, hier staan wij alvast op je te wachten met een lekker kopje koffie of thee.