ViMotion

Op naar een Betere Gezondheid en Fitheid

Ben je op zoek naar een gezonder lichaam met betere bloedwaarden? Wil je fitter, aantrekkelijker of sterker worden? Of wil je een paar kilo afvallen en er anders uitzien in de spiegel? Heb je meer energie nodig voor werk en gezin? Dan is ViMotion de perfecte keuze voor jou! Ons concept maakt gebruik van 1-op-1 of 1-op-2 Personal Training om jouw doelen te ondersteunen.

Wij bieden maatwerkoplossingen en garanderen dat jij snel resultaten behaalt. Onze exclusieve personal training club in Enschede en Boekelo is uitgerust met top trainers die jou begeleiden op jouw reis naar een gezonder en fitter leven. Je kunt alleen op afspraak bij ons trainen om er zeker van te zijn dat onze trainers zich volledig kunnen wijden aan het helpen van jou.

Onze sessies zijn ontworpen om je te motiveren, te inspireren en uit te dagen. De aanwezigheid van heerlijke beats en de juiste oefening selectie zorgen ervoor dat zelfs de intensiefste fitness sessie toch leuk blijft. Niets geeft ons meer voldoening dan als we zien hoe onze klanten na elke sessie een glimlach hebben op hun gezicht en hun ‘sweat and smile’ moment hebben bereikt.

Iedereen is welkom en we kunnen iedereen helpen!

Meer over ons


“No way back”

 

gratis intake

SNEL en verantwoord afvallen

2 prive gyms (Boekelo en Enschede De Melkhal)

geen massa sportschool en/of kleine groepstraining

SNEL resultaat voor ieder persoon

programma’s zijn op maat en daarom goed vol te houden

jouw stok achter de deur

30 dagen niet goed, geld terug garantie

wij werken met fitte en ‘nog niet’ fitte mensen

inclusief voedingsprogramma’s

alleen gecertificeerde en gepassioneerde Personal trainers

Onze werkwijze

    Neem vrijblijvend contact op

    Je wil weten wat de mogelijkheden zijn? Is Personal Training iets voor jou? Je wil je fitter en energierijker voelen, de dag aanvallen! Stuur ons een bericht en kom snel langs voor een kennismakingsgesprek. Wil je direct iets weten, stuur ons dan simpelweg een Whatsapp met behulp van onderstaande button!

    Navigatie
    WhatsApp chat