Vimotion

Onze Personal Training Club

VIMOTION is een exclusieve personal training club in Enschede / Boekelo waar je alleen op afspraak kunt trainen met een van de top trainers. Super lekkere fitness sessies met je eigen trainer met op de achtergrond een lekkere ‘groove’ zorgen gegarandeerd voor een ‘sweat & smile’ op jouw gezicht!

Onze club omgeving is hip, industrieel, van al het benodigde trainingsmateriaal voorzien en daagt jou uit om hard te werken aan je fitheid en gezondheid. Een lekkere douche, ‘ een ‘after-workout-shake’ en echte koffie maken ieder bezoek weer tot een echte fitness experience.


Meer over ons

Werkwijze

Personal Trainer Enschede

Laat je verassen door onze expertise, attentie, fitnesstrainingen, service en kwaliteit. We verzorgen alles op het gebied van fitness, leefstijl, voeding voor zowel de sportieve mensen als de niet zo sportieve mensen. Onze unieke, hippe en industriële trainingsomgeving weerspiegelt een gedeelte van onze visie. Wij zijn niet je gemiddeld, 13 in dozijn, sportschool of personal training studio. Wij houden ervan om alles net even anders te doen. Onder andere door van fitness een ware beleving te maken.


Onze werkwijze

Specials

Lunchworkouts

Nieuw concept speciaal voor kantoortijgers! Met ons nieuwe concept, lunchworkouts, kunnen ook de meest ijverige kantoortijgers zich, tijdens de lunchpauze, sportief uitleven onder begeleiding van hun eigen Personal Trainer. Zo haal jij het beste uit jezelf en je werk en kun je het tweede deel van de dag weer aanvallen!


Lees meer