Tijdelijk gesloten

 

In navolging van de aanvullende maatregelen in de aanpak van het Coronavirus zijn wij tijdelijk gesloten. Hopelijk kunnen we na 6 april onze club weer openen.

 

Onze Personal Trainers blijven online coachen en begeleiden. Onder andere door FaceTime workouts. Onze begeleiding is namelijk niet te stoppen!

 

Jouw gezondheid staat voorop! Volg de richtlijnen van het RIVM op, neem je verantwoordelijkheid en wees kritisch op degene die dat niet doen.

 

Update 20 maart

 

Ondanks dat veel Personal Trainers hun diensten weer of nog steeds aanbieden na een nuancering van het RIVM m.b.t. het aanbieden van 1 op 1 trainingen; blijven wij vooralsnog gesloten.

 

Wij zijn van mening dat de huidige situatie vraagt om het nemen van verantwoordelijkheid, gezondheid voorop te stellen en zo veel mogelijk sociale onthouding.

 

Mochten de inzichten verbeteren en de adviezen duidelijker worden, zullen we de situatie opnieuw bekijken.

Vimotion

Onze Personal Training Club

Ons verhaal is eigenlijk simpel: besteed nu een eens minimaal een half jaar echt aandacht aan jezelf. Wekelijks sporten, actief in het leven staan en bewust eten. Wij helpen je, inspireren je en dagen je hierin uit!

VIMOTION is een exclusieve personal training club in Enschede / Boekelo waar je alleen op afspraak kunt trainen met een van de top trainers. Super lekkere fitness sessies met je eigen trainer met op de achtergrond een lekkere ‘groove’ zorgen gegarandeerd voor een ‘sweat & smile’ op jouw gezicht!

 

Iedereen is welkom en we kunnen iedereen helpen!

Meer over ons

Werkwijze

Personal Trainer Enschede

Laat je verrassen door onze expertise, attentie, fitnesstrainingen, service en kwaliteit. We verzorgen alles op het gebied van fitness, leefstijl, voeding voor zowel de sportieve mensen als de niet zo sportieve mensen. Onze unieke, hippe en industriële trainingsomgeving weerspiegelt een gedeelte van onze visie. Wij zijn niet je gemiddeld, 13 in dozijn, sportschool of personal training studio. Wij houden ervan om alles net even anders te doen. Onder andere door van fitness een ware beleving te maken.

Onze werkwijze