Vimotion

Onze Personal Training Club

Ons verhaal is eigenlijk simpel: besteed nu een eens minimaal een half jaar echt aandacht aan jezelf. Wekelijks sporten, actief in het leven staan en bewust eten. Wij helpen je, inspireren je en dagen je hierin uit!

VIMOTION is een exclusieve personal training club in Enschede / Boekelo waar je alleen op afspraak kunt trainen met een van de top trainers. Super lekkere fitness sessies met je eigen trainer met op de achtergrond een lekkere ‘groove’ zorgen gegarandeerd voor een ‘sweat & smile’ op jouw gezicht!

 

Iedereen is welkom en we kunnen iedereen helpen!

Meer over ons


Werkwijze

Personal Trainer Enschede

Laat je verrassen door onze expertise, attentie, fitnesstrainingen, service en kwaliteit. We verzorgen alles op het gebied van fitness, leefstijl, voeding voor zowel de sportieve mensen als de niet zo sportieve mensen. Onze unieke, hippe en industriële trainingsomgeving weerspiegelt een gedeelte van onze visie. Wij zijn niet je gemiddeld, 13 in dozijn, sportschool of personal training studio. Wij houden ervan om alles net even anders te doen. Onder andere door van fitness een ware beleving te maken.

Onze werkwijze