Lunchworkouts met je Personal Trainer

Vimotion heeft een nieuw concept gelanceerd, namelijk de lunchworkout! Dit concept helpt ook onze druk bezette klanten tijdens kantooruren naar een fitter bestaan, zo haal je het maximale uit beide werelden. Deze super lekkere lunchworkouts zijn iedere werkdag in te plannen tussen 12u en 15u, dus net wanneer de natuurlijke middagdip intreedt.

In het kort houdt het in dat je binnen een uur gesport, gedoucht, geluncht en met nieuwe energie weer op kantoor zit. Weer klaar om het tweede deel van de dag aan te vallen! Dat noemen wij nou efficiënt werken!

Wat houdt het in?

Je werkt met je eigen Personal Trainer. Die precies weet wat jij nodig hebt; een goede training, waarbij je voldoende energie overhoudt voor de rest van de dag. Je hebt namelijk nog wel meer te doen. ‘Sweat & Smile’ noemen wij dat.

• De lunch verzorgen wij. Scheelt je weer tijd.
• Met veel energie kom je weer terug op kantoor. Zeg maar dag tegen de middagdipjes!
• Lekker efficiënt fit worden.
• Even weg van je werkomgeving en wat aandacht voor jezelf (je belangrijkste onderneming).
• Verder kun je van ons de gebruikelijke begeleiding verwachten die altijd verder gaat dan alleen jouw ´fitnessmomentje´.

Heb je interesse in fitte kantooruren? Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende kennismaking, bel, of stuur ons een WhatsApp. 

De voordelen van sporten onder werktijd

Het sporten gebeurt onder de gebruikelijke professionele begeleiding die je van ons kan verwachten, dus begeleiding van je personal trainer die verder gaat dan alleen het ‘fitnessmomentje’. Het sporten onder werktijd heeft meerdere bewezen voordelen die jou helpen om het maximale uit jezelf te halen. Je lichaam krijgt nieuwe prikkels die de productiviteit, creativiteit en concentratievermogen vergroten.